Home Opdrachtgever Detacheringbureau Zoekopdracht Algemene voorwaarden Contact

Hier kunt u gratis en geheel vrijblijvend uw tijdelijke vacature plaatsen. U bent niet verplicht één van de aangeboden kandidaten te accepteren.

 

Detacheringbureaus.nl  selecteert maximaal 3 detacheringbureaus die gespecialiseerd zijn op het terrein van uw tijdelijke vacature. De geselecteerde bureaus presenteren, eventueel na een intake-gesprek, geschikte kandidaten aan u. Door een (beperkt) aantal bureaus te selecteren krijgt u snel meerdere kandidaten voorgesteld. De geselecteerde bureaus zijn verplicht om direct bij het voorstellen van een kandidaat een uur of dagprijs aan te geven, waardoor u goed inzicht heeft in de prijs/kwaliteitsverhouding van de aangeboden kandidaat.

 

Geen verplichtingen

 

U bent geheel vrij om niet met de geselecteerde bureaus zaken te doen. Het enige wat wij u vragen is om Detacheringbureaus.nl op de hoogte te stellen indien u een overeenkomst aangaat met een door ons geselecteerd bureau.

 

Match met een kandidaat

 

Indien u een geschikte kandidaat heeft gevonden, sluit u uitsluitend een contract met het bureau dat de kandidaat heeft geleverd.

 

Zoekopdracht

 

Ontwerp en techniek Drift Webdesign